Skip to main content

Ilveksen playoffs-kausikortit nyt myynnissä – varmista paikkasi kevään ratkaisupeleihin!

Liigan runkosarjan kärkisijoista ja pudotuspelien kotiedusta taistelevan Ilveksen playoffs-kausikortit ovat nyt myynnissä. Runkosarjan kausikorttilaiset voivat varmistaa nykyiset katsomopaikkansa pudotuspeleihinkin tilaamalla playoffs-kausikortin viimeistään sunnuntaina 8.3.

Kauden 2019-2020 runkosarjakausikortin ostaneet voivat hankkia pudotuspelien kausikortin Ticketmaster PRO -sivuston tai Ilves.comin varauslomakkeen kautta. Ticketmasterin palvelussa on mahdollista itse valita sama katsomopaikka kuin runkosarjassakin. Kausikortin voi maksaa joko luottokortilla, verkkomaksulla tai joustavasti sopivissa maksuerissä Klarna-sopimuksella. Ilves.comin varauslomakkeen kautta tilauksen tehneille toimitetaan lasku.

Uudet kausikorttilaiset ja runkosarjapeleissä ottelulipuilla käyneet voivat hankkia pudotuspelien kausikortin ennakkomaksulla Ilves-Hockey Oy:n toimiston kautta. Playoffs-kausikortit on hinnoiteltu maksimiottelumäärän (12) mukaan, ja mahdolliset pelaamatta jäävät pudotuspeliottelut hyvitetään kauden 2020-2021 kausikortin hinnassa.

Runkosarjan kausikorttilaisille ei toimiteta uutta korttia, vaan nykyinen kausikortti aktivoidaan pudotuspeleihinkin. Irtolippukausikortin ostaneille toimitetaan uusi kortti pudotuspelejä varten. Mikäli tilasit runkosarjakausikortin hankkimisen yhteydessä playoffs-kausikortin automaattisen aktivoinnin etkä ole saanut kortin aktivoinnista viestiä 8.3. mennessä, pyydämme olemaan yhteydessä Ilvekseen toimistoon.

Huom! Ilveksen D1-seisomakannattajakatsomo laajenee pudotuspeleissä katsomonosan alariveille asti. Seisomakatsomoksi muutettavat paikat D1-katsomossa ovat 101-112, 201-215, 301-318, 401-420, 501-522, 601-624 ja 701-716. Olemme yhteydessä edellä mainituille paikoille runkosarjakausikortin omanneisiin.